Популярен член на ГЕРБ нападна Демократична България.Законопроектът на ГЕРБ за съдебна реформа

...
Популярен член на ГЕРБ нападна Демократична България.Законопроектът на ГЕРБ за съдебна реформа
Коментари Харесай

Захариева: Законопроектът на ГЕРБ за съдебната реформа беше готов още на 30 декември

Популярен член на ГЕРБ атакува " Демократична България ".

Законопроектът на ГЕРБ за правосъдна промяна бе подготвен още на 30 декември. Защо тези, които осем месеца преди този момент не го внесоха, в този момент бързат. Докога те ще се оправдават с някой различен. Това съобщи по bTV депутатът от ГЕРБ Екатерина Захариева.

Според нея " флагманът " за правосъдната промяна - Демократична България, имали задоволително време този закон да мине през комисии и към този момент да е реалност, написа novini.bg.

Трябва обаче да се учим от грешките си. Защо ръководители на парламентарни групи не са в пленарната зала при разискване на законопроект, значим за групата и страната. Не можеш да очакваш, че няма да си в залата, а други ще дискутират твоя законопроект, добави тя.

Фактът, че от ГЕРБ сме в зала, значи, че тази промяна е значима за нас. ГЕРБ показа, че единствено на думи е значима правосъдната промяна за Политическа партия и Демократична България. Но те не внасят в точния момент и не влизат в зала за спор - това значи, че промяната за тях е единствено на думи, добави Захариева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР